PDA

View Full Version : picture problems



Pal
10th July 2007, 09:56 PM
I used to be able to post pictures from my photobucket album by pasting the url into the tab after clicking the insert image icon, now all I get is red Xs, is it a settings issue?

phoenix
10th July 2007, 10:02 PM
mine have all gone tits up as well but I rekon it's because myonline images are now defunct.

Logi1200s
10th July 2007, 10:19 PM
http://i118.photobucket.com/albums/o102/LOGI2000/zrxoc.jpg

Logi1200s
10th July 2007, 10:22 PM
Well, mine works as there's a piccy above this post:dunno:

Though i did notice when posting it i clicked on the image button i got a different window than usual opening, i cancelled it and clicked it again and got the right one:dunno: Did the script window for yours have the http// thing in it or was it blank?

Pal
10th July 2007, 10:40 PM
http://smg.photobucket.com/albums/v476/Kwakapal/?action=view&current=stickcoils-1.jpg

Tried it again, the script box had http:// greyed out

mickfarmer64
10th July 2007, 10:51 PM
My Mad Max signature also wont display, and that's hosted by photobucket. The pics still their in my album, so don't really know what the problem is.

Edit..Ok I'm totally wrong, my images where also hosted on Myonline images. Looks like I'll have to swap it all to Photobucket.

Cobwebs
10th July 2007, 11:19 PM
had the same problem but noticed that they have added a extra clicky bit. try using the second one down (good use of technical terms there :doh:)

RHM
11th July 2007, 08:28 AM
http://i85.photobucket.com/albums/k45/CaptainBlue/insp_captkirk.png

Seems to work fine for me using the Photobucket widget on this board :dunno:

Cobwebs
11th July 2007, 10:41 AM
:hmm: :hmm: cant find that i normaly do it by copying the link from photo bucket then clicking the icon insert image :o:

TI GG RRRRRRRRRR
11th July 2007, 11:30 AM
:hmm: :hmm: cant find that i normaly do it by copying the link from photo bucket then clicking the icon insert image :o:

Photobucket has changed recently, I had an update e-myther from them a couple of weeks ago, for the zrxoc board it is now best to use the direct image link (IMG Code) underneath the pic of your choice :thumb:

Pal
11th July 2007, 12:01 PM
I've managed to sort it out.
The problem id that Photobucket now gives an extra tab noted 'share url' if you copy and paste this in to the image script box it doesn't work. You need the url code from the second tab down.

Thanks for all your help.

Cobwebs
11th July 2007, 12:32 PM
thats what i said ;)